Striekacie vzory spŕch

Druhyvzor striekania v sprchách nie je to isté, potom aké druhy sprejov existujú?Všeobecne možno povedať, že existuje päť druhov sprchových prúdov, ako napr sprchový dážď, masážna sprcha, mäkká sprcha a sprcha s jedným vstrekovaním.

Prvý spôsob sprchovania: dažďová sprcha

Takzvaný sprchový dážď sa vzťahuje na sprchovú vodu cez množstvo výstupov, aby sa dosiahla veľká plocha vodného efektu.Výhodou tohto spôsobu odtoku vody je: môže realizovať odtok vody z rôznych uhlov, aby sa vytvoril efekt podobný dažďu.Je to bežný spôsob odtoku vody do sprchy.

H30FJB - 2

Druhý spôsob: masážna sprcha

 

Princíp tzv masážna šour je koncentrovať prúd vody v dutine bežca sprchovej sprchy a potom ho vystrekovať podľa vopred nastaveného časového intervalu, aby sa dosiahol druh prúdu vody podobný masážnemu efektu.Výhodou tohto spôsobu sprchovej vody je, že každý akútny bod tela je možné masírovať prúdom vody zo sprchy masážneho typu vody, čím sa dosiahne efekt podobný zdravotnej masáži.

Tretí spôsob sprchovania: mäkká voda zo sprchy

Mäkký spôsob sprchovej vody je vhodnejší pre šampón, tento spôsob sprchovej vody je zmiešaním prúdu vody v zmiešavacej komore so vzduchom, aby sa získali mäkké vodné guľôčky ako prúd vody.

3T5080---1

Štvrtý spôsob sprchovania: voda z postrekovača s jedným vstrekovaním

Takzvaná cesta vody s jedným vstrekovaním sa vzťahuje na všetok prietok vody zo sprchy cez to isté výstupné potrubie.Prúd vody tohto druhu sprchy je koncentrovanejší, ale je jemnejší.Pri sprchovaní pocítite na pokožke jemné svrbenie, čo je dobré na prečistenie mysle.Zároveň dokáže zlepšiť aj vašu imunitu a vitalitu.


Čas odoslania: 22. júla 2021